Oslo Spisebord Eik 190 (290) cm

Utsolgt

Et elegant spisebord for deg som liker å ha middagsselskap, men som ikke ønsker å ta opp unødvendig mye plass i hverdagen. Enkel løsning for utvidelse i begge ender som er lett å håndtere alene. Finnes i flere størrelser

kr 19.992,00

Utsolgt

Dette produktet er dessverre utsolgt, men forventes tilbake på lager i august 2021. Med forbehold om eventuelle forsinkelser.

Varenummer: 603601
 • Beskrivelse

  Oslo spisebord 190 cm fra Kalma er et bord med en smart og elegant løsning for deg som liker å ha store middagsselskap, men som ikke ønsker at spisebordet tar opp unødvendig mye plass i hverdagen. Det finnes en uttrekksplate på hver side av bordet, som begge måler 50 cm, bordet kan dermed bli 240 cm eller  290 cm. Man kan få plass til opptil 12 personer rundt bordet dersom man trekker ut begge uttrekksplatene.

  Oslo spisebord – tidløst, moderne og stilfullt. Det kommer med en enkel løsning for utvidelse, som er lett å håndtere alene.

  Dette produktet finnes også i <a href=»https://www.kalma.no/spisestue/oslo-spisebord-sort-190-290-cm/»>sort</a>. Du finner bordet utstilt i våre butikker på <a href=»https://www.fornebu-s.no/»>Fornebu </a> og på <a href=»https://ccdrammen.no/»>CC Drammen</a>.

 • Spesifikasjoner
  Dimensjoner 90 × 190290 × 76 cm
  Vekt

  88 kg

  Montering

  Montering kreves

  Materiale


  Farge

 • Vedlikehold

  Vi anbefaler at alt treverk som ikke er lakkert settes inn med beskyttelse. La møblet stå i romtemperatur rundt et døgn for å bli kjent med lufttemperaturen før det settes inn med bivoks eller treolje. Merk at treverk kan endre farge noe når det settes inn. Dette er ikke en feil, men gir et vakkert spill og dybde i treverket.

  Her kan du lese mer om vedlikehold av dine møbler.

  Her kan du bestille vedlikeholdsprodukter.