På salg!

B-VARE – Brussel Salongbord Sett á 3

Utsolgt

Hei, jeg er en B-vare!

Det ene lille bordet mitt har en kvistskade, du ser det ser ut som jeg har en liten sprekk, men dette er i virkeligheten en kvist. Dette er en kosmetisk feil, og jeg synes egentlig den er ganske sjarmerende da den er der fordi jeg er et naturprodukt, laget av levende materiale. Jeg har heller ikke en helt jevn overflate, fargemessig. Dette er også noe som naturlig skjer når man setter farge på treverk. Ellers har jeg noen bittesmå riper på understellet mitt etter transport og lagring, men disse synes nesten ikke.

Jeg må hentes på Kalmas lager i Drammen. Jeg ser veldig frem til å komme til mitt nye hjem!

kr 11.990,00 kr 6.000,00

Utsolgt

Varenummer: B7
 • Beskrivelse

  Et stilrent og klassisk salongbord i tre deler. Bordplate i elegant sort treverk og ben i sort metall. Kombiner gjerne flere møbler i serien for et helhetlig uttrykk.

 • Spesifikasjoner
  Vekt 39 kg
  Dimensjoner 91 × 91 × 45 cm
  Mål på underbord

  Lengde: 84.5 / Bredde: 43 / Høyde: 40 cm

  Materiale


 • Vedlikehold

  Vi anbefaler at alt treverk som ikke er lakkert settes inn med beskyttelse. La møblet stå i romtemperatur rundt et døgn for å bli kjent med lufttemperaturen før det settes inn med bivoks eller treolje. Merk at treverk kan endre farge noe når det settes inn. Dette er ikke en feil, men gir et vakkert spill og dybde i treverket.

  Her kan du lese mer om vedlikehold av dine møbler.

  Her kan du bestille vedlikeholdsprodukter.