Hvem er vi

Hvem er vi

Vi har 40 års erfaring med å selge interiør, møbler og belysning av høy kvalitet, moderne design og god funksjonalitet. Vi har de aller fleste produktene på lager og tilstreber å levere ut våre produkter så fort som mulig. Du kan også hente varene på vårt lager i Drammen. Vi importerer direkte fra produsent og kan derfor tilby konkurransedyktige priser. Vi har lang erfaring med å jobbe med andre butikker og direkte mot forbruker. Dette har over årene gitt oss en unik kompetanse på å sette sammen et sortiment som kunden ønsker å kjøpe, og hvilke kombinasjoner som fungerer.

Engros

Alle våre produkter er også tilgjengelig for registrerte engroskunder. Er du allerede registrert engroskunde kan du fortsette å bruke nettbutikken på lgi.no.

Vårt store engroslager på over 1500 palleplasser er sentralt plassert i Drammen, og her har vi også vårt showrom og kontor. Ta gjerne kontakt med salgsansvarlig Ole-Henrik Nordby på tlf. 920 95 300 for å avtale et besøk.

Kontaktinformasjon

Telefon: 920 95 300
E-post: ole@lgi.no
Adresse: Nedre Eikervei 14, 3045 Drammen

Vår nettbutikk – kalma.no

Vår nettbutikk er åpen døgnet rundt og du kan bestille dine produkter når det passer for deg. Her kan du alltid få tilgang til alle våre produkter, uansett hvor du bor i Norge. Vi er stolte av å kunne presentere et bredt utvalg. Selv om du handler på nett er du velkommen til å kontakte oss for personlig service og veiledning, enten via telefon eller e-post. Vi skal være best på kundeservice. Vår filosofi handler om å sette kunden i fokus ved å tilby de rette produktene til en gunstig pris levert på en trygg og effektiv måte helt hjem – og samtidig sørge for å være tilgjengelig i hele prosessen. Du skal alltid føle deg trygg på at priser, levering og betaling ivaretas på den beste måte.

Våre butikker

CC Drammen

CC Drammen oppgraderte hele senteret i 2016/2017 og vi re-åpnet vår butikk Kalma Interiør i nye lokaler på 500 m2. Her presenterer vi de fleste produktene våre, og våre hyggelige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe deg.

Åpningstider Kalma Interiør CC Drammen:

Mandag-fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-18.00

Kontaktinformasjon Kalma Interiør CC Drammen

Telefon: 32 83 50 75
E-post: info@kalma.no
Adresse: CC Drammen, Tomtegata 36, 3012 Drammen
Kundeklubb: Meld deg inn i CC Drammen kundeklubb her

 

Fornebu S

Fornebu S er ikke bare et senter, men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker. Her har vi åpnet vår andre butikk i senterets andre etasje. Les alt om butikken, senteret og vårt Kalma-team på Fornebu S sin nettside.

Åpningstider Kalma Interiør Fornebu S:

Mandag-fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 09.00-18.00

Kontaktinformasjon Kalma Interiør Fornebu S

Telefon: 973 15 616
E-post: fornebu@kalma.no
Adresse: Fornebu S, Snarøyveien 55, 1364 Fornebu
Kundeklubb: Meld deg inn i Fornebu S sin nøkkelkundeklubb her