Du har ingen produkter i handlekurven.

Har du spørsmål?

Bedrift

Entréen er det første du ser når du kommer hjem, og også det første gjestene dine ser når de kommer på besøk. Det er kanskje et rom mange av oss ikke bruker så mye tid på å innrede, siden vi sjeldent oppholder oss i gangen. Det kan også være vanskelig å vite hvilke møbler som er smarte å velge. Her har vi satt sammen noen tips til hvordan man kan få det både praktisk og hyggelig i husets første rom!

Velg en veggfarge som gjenspeiler stilen du har i resten av huset. Her er det malt i fargen «Deco Blue». Den rolige blåfargen gir en lun og inviterende følelse og man legger med en gang merke til at det føles varmt og hyggelig. Ikke vær redd for å bruke farger! Ofte får man en helt annen atmosfære og møblene kommer bedre frem.

Et konsollbord er ofte et smart møbel til gangen fordi det er smalt og høyt. Man kan ha ting under i form av en puff, stol, kurver eller annen oppbevaring. Dessuten trenger vi et sted å legge fra oss alle småtingene vi har behov for enten vi kommer eller går. Bruk gjerne et fint fat, en bolle eller en boks du kan ha nøkler og andre småting i, så blir det lettere å holde det ryddig. Husk at praktisk også kan være pent!

Det er også lurt å ha noe å sitte på i en entré. Her har vi brukt vår «Ullern» stol i mørk blå. Dette er en litt bredere stol, som egner seg utrolig godt i gangen! Man får plass til å sitte godt og man får den innunder et konsollbord hvis man vil spare enda mer plass. Pynt opp med noen flotte puter i farger som er brukt ellers i huset, så får du et enda mer helhetlig uttrykk.

En annen mulighet er å bruke en benk. Her ser du vår «Bygdøy» benk i mørk blå. Det fine med denne benken er at du både får sitte godt, den er smal og tar ikke nye plass, og man kan oppbevare ting under den. Velg noen fine og praktiske kurver som er i stil med benken. Her har vi brukt vår «Borneo» serie i sort flettet kurv. Da har man også mulighet til å ha både bolle og blomsterpotte i samme serie – noe som blir veldig helhetlig og fint!

Planter, bøker, lys, speil, klokker og lamper er med på å skape en fin atmosfære og gjør det personlig. Det er her du lever og bor og det første inntrykket av hjemmet ditt skapes allerede i entréen. Så gi dette rommet litt omsorg og sett ditt preg på det, med løsninger som passer din hverdag og din stil! Da blir det både hyggelig å komme hjem og å ønske gjestene dine velkommen inn

Produktene brukt i artikkelen finner du her

 • På lager

  Spisestue, Stue, Møbler

  Manchester Konsollbord Sort

  kr 3.990,00
 • På lager

  Stue, Møbler

  Ullern Stol Blå

  kr 1.794,00
 • På lager

  Stue, Møbler

  Granada Pall Blå

  kr 790,00
 • På lager

  Interiør

  Klokke Industri Antikk Gull Medium

  kr 1.290,00
 • På lager

  Møbler

  Bygdøy Benk Blå

  kr 2.990,00
 • På lager

  Interiør, Spisestue, Stue

  Bilde Palme

  kr 2.190,00
 • På lager

  Interiør, Spisestue, Stue

  Borneo Firkantet Kurv S/2 Sort

  kr 1.790,00
 • På lager

  Interiør, Spisestue, Stue

  Lydia Lysglass Stor

  kr 133,00
 • På lager

  Interiør, Spisestue, Stue

  Lydia Lysglass Liten

  kr 84,00
 • På lager

  Interiør, Spisestue, Stue

  Gummifiken Stor

  kr 490,00
 • På lager

  Interiør

  Zoe Lysglass Gull

  kr 340,00
 • På lager

  venus-bordlampe-gull

  Belysning, Spisestue, Stue

  Venus Bordlampe Gullfarget

  kr 990,00
 • På lager

  Interiør, Stue

  Lotus Putetrekk Mint

  kr 230,00
 • På lager

  Interiør, Stue

  Lotus Putetrekk Olive

  kr 230,00

Bli inspirert og få nyheter og fordeler rett i innboksen din!